Bli Medlem

Du kan gå med i en enskild klass eller anmäla dig till längre kurser.

På så sätt kan du vara med när det passar dig bäst.

Följ med oss i  Studio  eller  Online hemifrån!  

Allt du behöver är att boka en plats genom att klicka nedan. 

Studion

Klicka på klassen du vill delta i under rubriken "Studio" och välj sedan dag och tid. Sen är det bara att komma till studion och betala på plats.  Stockholm Danceconnection ligger på bakgården av Sveavägen 128. Gå runt det gula bostadshuset och längst parkeringen.  

 

HUR DU BETALAR FÖR KLASSEN: 
Vi  tar endast emot kontant betalning och Swish just nu.  

Drop-in/klass - 150 kr

Klippkort 10 ggr - 900 kr

Pensionär - 100 kr

Det går bra att betala in för Klippkort direkt på studion kontant  eller via Swish 0704245172.  Glöm då inte att skriva  namn!


AVBOKNING:

Du kan avboka en plats senast en timme innan klassen börjar. Du får gärna ringa oss om du har problem.

 

 

Uppkopplad

Klicka på klassen du vill delta i under rubriken "Online Classes" och välj sedan sedan dag och tid. Vi kommer att skicka ut en Zoom-länk till din mejladressen ca 30 minuter innan klassen börjar. För den bästa upplevelsen, se till att stänga av alla andra föremål som är kopplade till ditt wifi och koppla externa högtalare till din dator för bättre ljud.

 

HUR DU BETALAR FÖR KLASSEN:

(Om klassen är markerad "Free" kan du strunta i detta)
 

Alla våra pass online kostar 60 kr.

 

Använd  http://paypal.me/jallabina/60sek  för att bekräfta din bokning eller Swisha 60 sek till 0704245172.  Vi behöver se din betalning senast en timme innan klassen börjar för att vi ska kunna skicka ut länken. Om vi inte ser din betalning i systemet så blir du automatiskt avregistrerad från klassen.

AVBOKNING :

Du kan precis som vanligt avboka din klass senast en timme innan klassen börjar. Ingen återbetalning är möjlig! Om du betalar för skickad för en klass så kan du använda den vid ett annat tillfälle.  

 

Våra pass och kurser

Jallabina

JALLABINA® är lätt dansträning till ljuvliga toner från Mellanöstern. Magdans, men även allt från traditionell Dabke till Hip-hop blandas i denna högintensiva klass som definitivt kommer att få dig att studsa hem  svettig med ett leende på läpparna! 

Zumba

ZUMBA® är en dansträningsklass  som mixar all världens dans. Med smittsamma danssteg och glödhet internationell musik glömmer du bort att du tränar. Gör dig redo för en fitnessfest som är riktigt beroendeframkallande!

 

Grundläggande Reggaeton

Sugen på att få till det där gunget  och tyngden när du dansar? Då är detta klassen för dig. Vi går igenom alla bassteg i Reggaeton. En härlig intensiv klass där vi även lär in olika korta koreografier som kan användas på dansgolvet.

Magdans

Detta är en klass för dig som vill bekanta dig med Orientalisk dans och lära dig grunderna. Vi lär in bastekniken i Egyptisk magdans med allt från höftcirklar, höftåttor och isolationsövningar med armar och bål. Vi lär oss även en kort rolig koreografi. 

 

gyllene   Damer

60+

För dig som älskar dans och letar efter ett roligt pass med omväxlande tempo.

Här tränar du helt i din egen takt! Vi blandar musik från hela världen samt kör även in en och annan gammal goding från "the good old days"! Passar även dig som precis hittat tillbaka till träning efter uppehåll etc.

 

Vi är ett gäng som har dansat tillsammans under flera år. Är du ny så blir du snabbt en i gänget!

Magdans

Avancerad

Detta är en intensivkurs med Lena Helt för dig som dansat Orientalisk dans länge. Vi lär in  sv  koreografi som passa till att uppträda både på restaurang och scen. Stil varierar, se bokningssidan eller kontakta oss för mer information.