Våra klasser och kurser

Spana in våra klasser nedan. Du kan dansa med både live i Studion eller Online!

Jallabina

JALLABINA® är lätt dansträning till ljuvliga toner från Mellanöstern. Magdans, men även allt ifrån traditionell Dabke till Hip-hop blandas i denna högintensiva klass som definitivt kommer att få dig att studsa hem svettig med ett leende på läpparna! 

Zumba

ZUMBA® är en dansträningsklass som mixar all världens dans. Med smittsamma danssteg och glödhet internationell musik glömmer du bort att du tränar. Gör dig redo för en fitnessfest som är riktigt beroendeframkallande!

 

Grundläggande Reggaeton

Sugen på att få till det där gunget och tyngden när du dansar? Då är detta klassen för dig. Vi går igenom alla bassteg i Reggaeton. En härlig intensiv klass där vi även lär in olika korta koreografier som kan användas på dansgolvet.

Magdans

Detta är en klass för dig som vill bekanta dig med Orientalisk dans och lära dig grunderna. Vi lär in bastekniken i Egyptisk magdans med allt från höftcirklar, höftåttor och isolationsövningar med armar och bål. Vi lär oss även en kort rolig koreografi. 

 

gyllene   Damer

60+

För dig som älskar dans och letar efter ett roligt pass med omväxlat tempo.

Här tränar du helt i din egen takt! Vi blandar musik från hela världen samt kör även in en och annan gammal goding från "the good old days"! Passar även dig som precis hittat tillbaka till träning efter uppehåll etc.

 

Vi är ett gäng som har dansat tillsammans under flera år. Är du ny så blir du snabbt en i gänget!

Ny

Rytmer,

Shimmies

& Combos

I den här klassen fördjupar vi våra kunskaper inom den Egyptiska magdansen. Vi går igenom vanliga tablarytmer och tränar på nya roliga kombinationer till dessa. Lena slänger även in några riktigt bra och utmanande shimmydrills för dig som vill vill ta din dans till nästa nivå. 

(price 100 kr / 10$)